Lichtadvies |

Deskundig (LED) lichtadvies

De verlichtingsspecialisten van Hartjes Energie kunnen u uitgebreid adviseren over de verlichting van uw school, winkel of bedrijfspand. Wij hebben grote ervaring in het geven van praktische, voordelige en duurzame lichtadviezen. Ook hebben wij een diversiteit aan armaturen tegen scherpe prijzen. We kunnen geruststellen dat er voor elk verlichtingsprobleem een passend advies is te geven en uit te voeren.

 

Neem bijvoorbeeld de situatie van winkels. Vaak gehoorde (en onnodige) klachten zijn:

- Mijn klanten denken dat ik nog gesloten ben;

- Mijn klanten zien vreemde spiegelingen in de ramen;

- Mijn klanten moeten altijd naar buiten om de juiste kleur te kunnen beoordelen.

 

Kosteloos aanbod

Voor al deze problemen hebben wij een oplossing.  in de vorm van een passend lichtadvies en producten. Dat willen wij graag aan u bewijzen. Daarom maken wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een gespecificeerde offerte voor u. U heeft dan de beschikking over een op uw situatie gerichte professioneel lichtadvies met daarbij een overzichtelijke kosten- en terugverdienraming. U kunt een en ander aanvragen met bijgaand formulier. Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer (0487) 84 55 85.

Direct vrijblijvend offerte aanvragen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

De voordelen van LED-verlichting in de zakelijke markt.

Wij leveren al sinds al geruime tijd professionele LED/Inductie-verlichting voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren hebben wij kantoorgebouwen, industriehallen, parkeergarages, scholen en winkels voorzien van deze verlichting.

 

Naast ons eigen merk BMC, leveren wij ook de merken Philips, Osram, Norton en Megaman. Het leveringsprogramma van Hartjes Energie is zeer uitgebreid. Alle merken worden tegen interessante voorwaarden aangeboden.

 

In samenspraak met u zoeken wij in de volledige breedte van ons aanbod wat het beste bij u en uw organisatie past. De montage kan ook door uzelf worden uitgevoerd. U kunt uw materialen dan bij Hartjes Energie online bestellen. Ook kunt u het door ons of een van onze partners laten realiseren.

 

Ook voor Verenigingen van Eigenaren bieden wij een breed scala aan verlichting. De aanpak en financiële voorwaarden zijn gelijk aan die van de zakelijke markt.

Stappen naar de beste oplossing.

Een eerste stap is de inventarisatie van de huidige verlichting en omstandigheden in uw school/onderneming. Vervolgens maken wij een plan voor uw toekomstige wensen en verwerken dit in een voorstel. Het is natuurlijk mogelijk dat u op bepaalde plekken meer of minder licht wilt of dat er aan de kleur van de verlichting bijzondere wensen gesteld worden. Ook het maken van een lichtplan voor bestaande en nieuwe ruimtes wordt beschreven in het voorstel.

Wat gaat het kosten?

Wanneer duidelijk is op welke manier de verlichting moet worden gerealiseerd, maken wij op basis van de school en of uw bedrijfssituatie een uitgebreide kosten-en terugverdienberekening. Op die manier ziet u direct hoe snel de investering in de nieuwe verlichting wordt terugverdiend en hoeveel energie in KWh en in geld u per direct gaat besparen. Bij een investering in duurzame verlichting onderscheidt u zich niet alleen met een optimale lichtkwaliteit, maar profileert u zich ook duidelijk als duurzame ondernemer.

 

Besparen: zowel binnen als buiten.

Het begint met het aanbrengen van energiezuinige verlichting / infraroodverwarming in de binnenruimtes; vervolgens het dak op om de besparing compleet te maken met plaatsen van zonnepanelen.

Subsidie en inzameling.

Binnen de expertise van Hartjes Energie hebben wij alle kennis in huis wat betreft het aanvragen van subsidies voor de diverse besparingsonderdelen. Wij geven u graag een gedegen advies.

 

Ook voor het milieuvriendelijk afvoeren van elektrische apparaten en lampen kunnen wij bemiddelen en de weg wijzen naar WeCycle, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het duurzaam verwerken van elektrisch en chemisch afval.

Hartjes Energie

De Uilenburg 1

6644 BT Ewijk

T (0487) 84 55 85

E info@hartjesenergie.nl

KvK 677 488 99

Webwinkel

 

 

©2018 Hartjes Energie. Alle rechten voorbehouden